ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 11:52

 Επιστολή

Τρίπολη, 13 Δεκεμβρίου 2019

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που για ακόμα μία φορά επιλέξατε να στηρίξετε τις προσπάθειές μας για τα παιδιά ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή της εταιρείας σας στην κινητοποίησή μας για συγκέντρωση τροφίμων από σχολεία της Λακωνίας με την εν λόγο χορηγία της δωρεάν μεταφοράς των δεμάτων προς το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Τρίπολης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βασίζεται εξολοκλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.

Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»*

 

Με εκτίμηση,

Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.


*Από το Ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου,
ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)